Macquaint content

Verspreid uw content over al uw online publicaties en koppel het aan uw drukwerk.

Macquaint Content is de enige in zijn soort. Een CMS (Content Management System) waarmee u niet alleen uw website, maar al uw uitingen beheert, zoals app, nieuwsbrief en social. Simpel, door eenmalig uw boodschap in te voeren. Het systeem doet de rest. Zodoende communiceert u altijd helder en consequent. Via een slimme koppeling voedt Macquaint Content zelfs uw drukwerkbestanden. Bespaar tijd, geld en minstens zo belangrijk: beperk fouten tot een minimum.

Het systeem is een uitkomst voor organisaties waar het (product)aanbod regelmatig wijzigt. Het kost immers de nodige energie om nieuwe producten, prijswijzigingen en actuele aanbiedingen elke keer door te voeren in al uw communicatiemiddelen. Met Macquaint Content definieert u vooraf waarop uw boodschap moet worden gepubliceerd. Eenmaal invoeren betekent doeltreffend communiceren. Daarnaast is Macquaint Content ideaal in het geval er meerdere mensen aan contentbeheer doen. Iedereen gebruikt dezelfde invoervelden, terwijl de weergave van de content wordt bepaald door de vastgestelde lay-out van het betreffende medium. Het platform stelt huisstijlbewaking dus voor de smaak en creatie van een individu. De waakhond van uw huisstijl.

Macquaint Content is de motor voor al uw publicaties.

Bespaar tijd met de dynamische output van Macquaint Content.
Lees onderstaand meer over de belangrijkste features.

Uw boodschap eenmalig op één plek invoeren

Een CMS systeem waarmee u al uw uitingen beheert. Simpel, door eenmalig uw boodschap in te voeren. Het systeem doet de rest.

Direct contact

Voor meer informatie of support
bel 085 130 39 47
of mail info@macquaint.com

Macquaint is een product van Van Volta Voltahof 4-6,
8501 XP Joure

Ervaar het zelf

Ontdek alle mogelijkheden van onze applicaties Mailing, Image en Repons. De proefperiode van 30 dagen is kosteloos en verplicht u tot niets. Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een activatiemail op het door u ingevulde e-mailadres.