Macquaint image

Beheer, bewerk en deel uw beeldmateriaal.

Voor het ordenen, bewerken en delen van afbeeldingen zet u de krachtige applicatie Macquaint Image in. Afbeeldingen worden vaak in verschillende mappen en op meerdere plekken opgeslagen, waardoor het vinden van een afbeelding vaak onnodig veel tijd kost. Deze beeldbank zorgt ervoor dat u en uw collega's altijd en overal toegang hebben tot de juiste afbeeldingen. Geef uw afbeeldingen zoekwoorden mee en ze zijn op een later moment gemakkelijk terug te vinden. Voor u de foto's gebruikt, kan het handig zijn deze eerst te bewerken. Met Macquaint Image kunt u uw afbeeldingen uitsnijden en perfectioneren met contrast-, helderheids- en creatieve filters.

Image, voor het beheren, bewerken en delen van foto's en afbeeldingen.

Macquaint Image is volledig geïntegreerd in alle andere apps

Macquaint Image is uw online beeldbank.
Lees onderstaand meer over de belangrijkste features.

Altijd toegang tot de juiste afbeeldingen in de Cloud

Bewaar uw afbeeldingen in één centrale beeldbank. Zo hebben u en uw collega's altijd en overal toegang tot de juiste afbeeldingen.

Perfectioneer uw afbeeldingen

Voordat u afbeeldingen gaat gebruiken, kan het handig zijn deze eerst te bewerken. Met Macquaint Image kunt u uw afbeeldingen uitsnijden, en perfectioneren met contrast-, helderheids- en creatieve filters.

Delen

Bestanden delen met collega's, klanten of leveranciers? Geef toegang tot uw gehele bibliotheek van afbeeldingen, of geef toegang tot een specifieke selectie.

Direct contact

Voor meer informatie of support
bel 085 130 39 47
of mail info@macquaint.com

Macquaint is een product van Van Volta Voltahof 4-6,
8501 XP Joure

Ervaar het zelf

Ontdek alle mogelijkheden van onze applicaties Mailing, Image en Repons. De proefperiode van 30 dagen is kosteloos en verplicht u tot niets. Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een activatiemail op het door u ingevulde e-mailadres.