Macquaint mailing

Verstuur professionele mailings met oneindige personalisatiemogelijkheden.

Een verzorgde mailing is het visitekaartje van uw bedrijf. Macquaint Mailing is een prettige online applicatie waarin u op elk moment in enkele stappen een nieuwsbrief kunt opmaken en versturen. Gebruik hiervoor één van de standaard ontwerpen of ontwerp met de applicatie een sjabloon in uw huisstijl. De gebruiksvriendelijke editor met sleepfunctionaliteit zorgt ervoor dat u snel een treffende mailing realiseert.

Macquaint Mailing kunt u gemakkelijk uw doelgroepen beheren, waardoor u gericht een mailing kunt versturen. Ook het maken van dynamische doelgroepen waarbij geselecteerd wordt op basis van profiel, behoort tot de mogelijkheden. U kunt een onbeperkt aantal mailingslijsten aanmaken en beheren. Aanmeldingen, afmeldingen en abonnee wijzingen worden voor u verzorgt. De handige profielformulieren kunnen een uitkomst bieden wanneer u meer te weten wilt komen over uw abonnees. Macquaint Mailing is de sterke basis voor succesvolle e-mailmarketing.

Maak gratis gebruik van Macquaint Image en Response

Koppel Macquaint Content optioneel om uw mailings te voeden. Extreem handig als meerdere mensen dezelfde publicatie opmaken.
Macquaint Mailing is de sterke basis voor succesvolle e-mailmarketing.
Lees onderstaand meer over de belangrijkste features.

Meten is weten

Door de meetbaarheid van de verzonden mailings krijgt u inzicht in wat uw abonnees echt interesseert en kunt u inspringen op de behoefte van uw klanten

Doelgroep beheren

Volledige controle over al uw e-mailadressen. Upload eenvoudig en snel uw e-mailadressen. Beheer uw adressen in verschillende doelgroepen. Het toevoegen of wijzigen van e-mailadressen is snel geregeld. Nieuwe abonnees worden direct in uw abonneelijst verwerkt.

Onbeperkt sjablonen aanmaken

In Macquaint Mailing kunt u onbeperkt sjablonen aanmaken.

Professioneel uw mailing opmaken

Gebruik één van de standaard ontwerpen of ontwerp zelf een sjabloon in uw huisstijl.

Delen op social media

Deel uw nieuwsbrieven op Facebook en Twitter. Koppel uw accounts eenvoudig en uw nieuwsbrief is direct zichtbaar voor alle social media contacten.

Gratis support

Onze helpdesk staat u graag met raad en daad bij. U kunt hiervoor een ticket indienen binnen de applicaties van Macquaint. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen op hepdesk@macquaint.com. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk en deskundig beantwoorden. Wilt u liever direct telefonisch contact? Bel dan onze telefonische helpdesk op 0515-429678.

Mailing service

Komt u er niet altijd aan toe om nieuwsbrieven volgens planning te versturen? Wij helpen u graag bij het opmaken en versturen van uw nieuwsbrieven, om zo uw klantencontact structureel te onderhouden.

Direct contact

Voor meer informatie of support
bel 085 130 39 47
of mail info@macquaint.com

Macquaint is een product van Van Volta Voltahof 4-6,
8501 XP Joure

Ervaar het zelf

Ontdek alle mogelijkheden van onze applicaties Mailing, Image en Repons. De proefperiode van 30 dagen is kosteloos en verplicht u tot niets. Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een activatiemail op het door u ingevulde e-mailadres.