Macquaint publish

Publiceer online uitgaves op web of als app. Combineer beeld, geluid, tekst en dynamische effecten.

Een eigen magazine voor uw personeel of klanten? Een verkooppresentatie op uw iPad, een online jaarverslag of een menukaart? Uw maakt snel en professioneel een eigen online uitgave met Macquaint Publish, een krachtige online applicatie met ongekende mogelijkheden.

Met de gebruiksvriendelijke editor vult u snel alle pagina's van uw magazine en publiceert het in een oogwenk naar uw doelgroep. Met de optionele app zijn uw lezers snel op de hoogte van uw laatste editie. Natuurlijk is de digitale uitgave in HTML5 ook snel gepubliceerd op uw eigen website.

Anders dan bij een gedrukt magazine kunt u een gepubliceerde editie altijd direct bijwerken met de laatste informatie. Zo blijven lezers altijd up-to-date.

Door koppelingen met de andere applicaties van Macquaint heeft u een snelle workflow en kunt u efficient werken. Zo staat in Macquaint Mailing na publicatie direct een mail klaar die u kunt verzenden naar uw doelgroep. Afbeeldingen haalt u uit Macquaint Image en wie uw magazine leest ontdekt u via Macquaint Response.

Maak gratis gebruik van Macquaint Image en Response

Koppel Macquaint Content optioneel om uw mailings te voeden. Extreem handig als meerdere mensen dezelfde publicatie opmaken.

Direct contact

Voor meer informatie of support
bel 085 130 39 47
of mail info@macquaint.com

Macquaint is een product van Van Volta Voltahof 4-6,
8501 XP Joure

Ervaar het zelf

Ontdek alle mogelijkheden van onze applicaties Mailing, Image en Repons. De proefperiode van 30 dagen is kosteloos en verplicht u tot niets. Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een activatiemail op het door u ingevulde e-mailadres.