Macquaint screen

Maak geanimeerde presentaties en speel ze af op diverse schermen.

U ziet ze tegenwoordig steeds vaker 'narrowcasting beeldschermen'. In supermarkten, scholen en bedrijven, maar ook in grotere openbare gelegenheden zoals voetbalstadions of terminals van havens en vliegvelden.

Maar wat is 'Narrowcasting', wat is het doel van deze schermen? Narrowcasting is het tegengestelde van 'broadcasting'. Waar bij 'broadcasting' de focus ligt op het bereiken van zoveel mogelijk personen met dezelfde content wordt bij 'Narrowcasting' de informatie specifieker gemaakt door rekening te houden met doelgroep, plaats en tijd. Via de beeldschermen worden klanten, toeristen en bezoekers geinformeerd over allerhande informatie. Dit vaak in combinatie met algemene informatie zoals een tickertape van nieuws of een weerbericht. Ook productpresentaties of interne communicatie met medewerkers zijn ideale toepassingen voor narrowcasting.

Met Macquaint Screen kunt u zelf uw kanaal vormgeven en vullen op basis van speciale sjablonen. Deze sjablonen zijn geoptimaliseerd voor uw boodschap en het halen van een maximaal rendement.

U kunt uw kanaal inrichten met diverse soorten media. Denk hierbij aan foto's, tekst audio, video of een combinatie hiervan. U kunt zelf uw uitzending interactief maken met verschillende mogelijkheden, zoals een quiz of een peiling. Hierdoor wordt het rendement van uw investering nog hoger.

Macquaint Screen werkt uiteraard perfect samen met de andere applicaties zoals 'Image', 'Content' en 'Publish'. De 'kijkcijfers' meet u met 'Macquaint Response'.

Naast de software leveren wij ook de benodigde hardware. Wij adviseren u hier graag in. Wij denken ook graag met u mee over de invulling van uw kanaal en kunnen wij de productie hiervan (deels) uit handen nemen.

Maak gratis gebruik van Macquaint Image en Response

Koppel Macquaint Content optioneel om uw mailings te voeden. Extreem handig als meerdere mensen dezelfde publicatie opmaken.

Direct contact

Voor meer informatie of support
bel 085 130 39 47
of mail info@macquaint.com

Macquaint is een product van Van Volta Voltahof 4-6,
8501 XP Joure

Ervaar het zelf

Ontdek alle mogelijkheden van onze applicaties Mailing, Image en Repons. De proefperiode van 30 dagen is kosteloos en verplicht u tot niets. Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een activatiemail op het door u ingevulde e-mailadres.